Home » Over deze website

Het verhaal achter deze website

In het begin van 2010 ontstond het idee een website te gaan maken over sc Heerenveen, en dat idee werd nauwelijks een maand later werkelijkheid gemaakt, dus zo zag de sc Heerenveen site in februari 2010 het levenslicht. De oprichter van deze website is een trouwe supporter van sc Heerenveen en deze website wordt ook onderhouden door diezelfde persoon, er wordt steeds hard gewerkt om de website zo up-to-date mogelijk te houden. In de laatste jaren is de sc Heerenveen site gegroeid, maar het is nog lang niet uitgegroeid. In de komende jaren is het doel deze website steeds verder uit te breiden en uit te groeien tot een zeer goed bezochte website op het internet.

Dit is het verhaal achter de sc Heerenveen site, de site voor de echte Feanfan! 

 

Disclaimer

De sc Heerenveen site is een zelfstandige fan website over sc Heerenveen. Deze website heeft geenszins banden met sc Heerenveen, buiten het feit dat de beheerder en oprichter van deze website een trouwe supporter van sc Heerenveen is en op die manier aan sc Heerenveen verbonden is. De getoonde advertenties zijn niet bestemd voor het maken van winst, de advertenties van de bedrijven zijn bedoelt om de gemaakte kosten voor het onderhoud van deze website er uit te halen. Deze website wordt met veel enthousiaste gemaakt en met veel interesse in onze prachtige club.

 

U kunt contact opnemen met de beheerder('s) van deze website via de contactpagina van deze website, dit gaat via het volgende e-mailadres: info@scheerenveensite.nl

 

Privacy

Alle persoonlijke informatie die de beheerder('s) ontvangen worden vertrouwelijk behandelt en de gegevens die opgeslagen worden zijn uitsluitend bestemd voor het verbeteren van deze website. Alle gegevens zullen nooit worden doorgegeven aan derde partijen, tenzij dit wettelijk verplicht is.